Hej! Jag heter Karin Lei och bor i Malmö. Under min barndom spenderade jag mycket av min tid på mina föräldrars restauranger och mat är familjens favoritsamtalsämne och ett av sätten för mig att lära mig mer av mina föräldrar om den taiwanesiska kulturen. Här skriver jag om mat, matställen, resor, minnen och ja blandat stort och smått i min vardag kanske. Recepten jag delar är det mycket fokus på taiwanesiskt och kinesiskt då mina föräldrar är från Taiwan men det blir en härlig blandning av allt möjligt gott. Hösten 2022 gav jag ut min första kokbok Dumplings & annan dim sum (Natur & kultur).

Samarbeta med mig

Restaurang take-overs, föreläsningar, receptframtagning, content & annonsering, workshops, podd och cook-alongs eller har du eller ditt företag andra ideér för samarbeten? Mejla mig på lei.karin@gmail.com så pratar vi!

Litet urval av kunder & samarbeten:
Volvo Cars
Skurup folkhögskola (kocklinjen)
Malmöfestivalen/Malmö stad
Ica
Middagsfrid
Ankarsrum
Stacky’s

Restaurang takeovers
TAK
Vrå
Flammans skafferi