The Geist experience

 

Förra veckan fyllde jag år och blev bortskämd med god mat i dagarna tre. Jag hade länge velat pröva på restaurang Geist i Köpenhamn och blev bortskämd med ett besök där av min syster Pei. Vi testade bland annat rätter som enokisvamp med sake-och äggsås, avocado med kaviar och så den rätt som jag sett mest fram emot, hummertartar med yuzumajonnäs. Hummertartaren smälte verkligen i munnen och den fräscha yuzusmaken smakade bra till så den gjorde mig inte besviken.

Vi satt vid baren vid det öppna köket och kunde se när kockarna var in action, hatten av för att de inte svimmade i värmen, det var som en bastu inne i restaurangen. Den lyxiga middagen avslutades med efterrätt, kaffe och sockervadd! Tack för middagen Pei och tack för att du försökte fixa in mig i köket, första parkett var inte dåligt det heller!

Photo credit: Pei

Relaterade inlägg

En tanke på “The Geist experience

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.