Hoppa till innehåll

  • SKAFFERI/TIPS
  • TEXTER/GUIDER
  • RECEPT
  • WORKSHOPS/FÖRELÄSNING
  • OM KARIN/ KONTAKT
  • ALLA INLÄGG

Alla inlägg

Kycklingfötter, Century eggs & MSG
Uncategorized

Kycklingfötter, Century eggs & MSG

Karin 4 min.s läs

Att växa upp i Sverige, i ett taiwanesisk hem och på mina föräldrars restaurang, ni kan tänka er att jag har hört ett och annat […]

One pot lax & dashiris m. krispig botten
recept

One pot lax & dashiris m. krispig botten

Karin 4 min.s läs

Nu känner jag mig nöjd och delar receptet för er som vill testa. Just det, vill du göra ett vegetarisk variant på denna så funkar […]

Friterad aubergine m black bean garlic sauce
recept

Friterad aubergine m black bean garlic sauce

Karin 2 min.s läs

Detta är en krispig ock krämig auberginerätt som får mycket smak av Black bean garlic sauce som är en fermenterad röra gjord på bland annat […]

Phở gà -vietnamesisk kycklingnudelsoppa
recept

Phở gà -vietnamesisk kycklingnudelsoppa

Karin 4 min.s läs

Nudelsoppor, så många goda buljonger och jag är alltid sugen på en rykande varm skål! Seriöst, högsommar i Taiwan eller grå och regning höstdag i […]

Sidnumrering för inlägg

1 2 3 4 5 6

Recept etiketter

  • vegetariskt
  • black bean sauce
  • dessert/efterrätt
  • kinesiskt
  • kyckling
  • vegetariskt

Om Karin
Hej, jag heter Karin! Under min barndom spenderade jag mycket av min tid på mina föräldrars restauranger och mat är familjens favoritsamtalsämne och ett av sätten för mig att lära mig mer av mina föräldrar om den taiwanesiska kulturen. Här skriver jag om mat, matställen, resor, minnen och ja blandat stort och smått i min vardag kanske. Kontakt & mer info

Upphovsrätt © 2024 | Alla rättigheter förbehållna Mik av Shark Themes